Spotify

Abonnementen apr 15, 2022
spotify

Thuis, op werk, in de trein of in de auto gebruik ik Spotify om liedjes of podcast te luisteren. Zal jullie 2 manieren uitleggen hoe je goedkoop Spotify gebruiken en dit is de eerste methode:

Je kan 1 maand gratis spotify gebruiken en daarna zet je je Playlist openbaar en maak elke maand een nieuwe proef account gratis aan. Met je nieuwe account volg je jouw playlist en je kan die ook gewoon editen.

De tweede methode betaal je wel iets voor, maar je hoeft niet iedere maand een nieuwe account aan te maken:

Neem een Spotify Free abonnement, dan kun je tot maximaal 14 dagen Spotify in een ander land of andere regio gebruiken. Wil je na 14 dagen nog steeds blijven luisteren, dan kun je de instellingen veranderen: Log in op je accountpagina. Klik op PROFIEL BEWERKEN. Scroll omlaag naar Land of regio en selecteer je nieuwe locatie in het vervolgkeuzemenu. Klik op PROFIEL OPSLAAN.Je kunt ook upgraden naar Premium om naar muziek te luisteren, zolang je maar wilt en waar je maar wilt, zonder je instellingen te hoeven wijzigen. Je veranderd je locatie middels een VPN verbinding en je kan het programma Urban VPN voor gebruiken. Wat je eigenlijk doet is de winkel laten denken dat je in Braziliƫ woont en in een land Brazilie is het ten opzichte van de euro gunstiger om daar een Spotify abonnement af te sluiten.

Auteur

Geen bericht

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.