Refurbished producten

Elektronica jul 01, 2022

Tegenwoordig kopen we allemaal iets op Marktplaats of in de kringloop winkel, want we willen allemaal op onze eigen manier helpen aan een beter milieu en natuurlijk ook aan onze portemonnee. Daarom zullen wij een paar webwinkels belichten waar we gebruikte producten kunnen kopen en vaak met garantie.

reBuy

Rebuy is een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de refurbishmarkt en ze zijn Europees marktleider op het gebied van tweedehands elektronica.

Bij reBuy kan iedereen makkelijk, snel en veilig refurbished elektronica kopen tegen eerlijke prijzen. reBuy biedt een brede selectie aan refurbished elektronica waaronder smartphones, tablets en e-eaders, game consoles, MacBooks, koptelefoons en speakers. Naast een herroepingsrecht van 21 dagen, profiteren reBuy-klanten van een garantie van 3 jaar en kunnen ze tot 50% besparen in vergelijking met de nieuwprijs.

Verkoop elektronica

Ook heb je de mogelijkheid om je gebruikte elektronica artikelen zonder gedoe tegen een vaste prijs aan reBuy te verkopen. Zoek het product op www.reBuy.nl en geef aan in welke staat het is en ontdek direct de waarde van het product die je wilt verkopen. Na enkele dagen zal je je betaling ontvangen.

Refurbished

Voor al je Apple producten en Samsung telefoons ben je bij refurbished.nl aan het juiste adres. Ze zijn al sinds 2016 actief en bieden voornamelijk refurbished iPhones aan.

Refurbished.nl helpt je met kiezen met een groot aanbod, duidelijke webshop en goede voordelen.
• Vandaag besteld, morgen in huis
• De beste keurmerken en scherpste prijzen
• Gratis verzending
• Altijd 3 jaar garantie
• Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug!
• Klantenservice is 5 dagen per week bereikbaar op social media en telefonisch.

De refurbished keurmerken op Refurbished.nl zijn zorgvuldig geselecteerd, gecontroleerd en beoordeeld op kwaliteit. Op Refurbished.nl zijn alleen de beste keurmerken verkrijgbaar. U koopt eenvoudig een gecontroleerd en betrouwbaar refurbished product van de juiste kwaliteit met een garantie in uw gewenste configuratie en gradatie uit voorraad tegen de beste prijs. Door deze methode heeft refurbished.nl de grootste voorraad van Nederland.


Bij alle bestellingen van Refurbished.nl geldt: Vandaag besteld? Morgen in huis. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal, Apple Pay & creditcard. Ook is in delen of achteraf betalen mogelijk bij Refurbished.nl via Klarna. 
Duurzaamheid. Samen zorgen we voor verandering.

Zo werkt Refurbished.nl ook samen met Stichting Staatsbosbeheer om ontbossing tegen te gaan. Elk jaar planten wij een hoeveelheid bomen gedurende de samenwerking om onze groene afdruk achter te laten in Nederland en binnenkort ook andere landen.

2dekansje.com

2e kansje

Dagelijks worden er miljoenen artikelen online gekocht. Met een aantal van deze producten is men minder blij of is het toch nét niet wat we ervan hadden gedacht; we gaan het retourneren. Vaak zijn de internetretouren nog gloednieuw en anders heeft het een kapotte verpakking, klein krasje of deukje. In welk geval dan ook is het product nog 100% technisch in orde.

Waarom steeds maar nieuwe producten kopen als er zoveel geproduceerd is en ligt weg te stoffen in XXL magazijnen van retailers? 2dekansje.com maakt nieuwe producten betaalbaar én werkt naar een duurzamere wereld. Onze missie is om internetretouren en restvoorraad een tweedekans te geven door het aan het grote publiek te presenteren. Dit doen we door consumenten beter bekend te maken met hergebruik van internetretouren, restvoorraad en tweedekans-producten en daarnaast help je het milieu en portemonnee. Zeg NEE tegen nieuw, en kies voor tweedekans-producten! Zo help je het milieu, bespaar je geld en voel je je goed!  🙂

In alle gevallen ontvang je een track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. Met deze code kan je inschatten wanneer je thuis moet blijven om je aankoop te ontvangen. 2dekansje.com verstuurt altijd met de beste partners in Nederland: PostNL, DPD, DHL en GLS.

Producten met een zeer scherpe prijs bovenop de laagste internetprijs en morgen in huis! Het enige verschil is dat de producten eerder besteld zijn door iemand anders en daarna retour zijn gestuurd of dat het ligt te verstoffen in een magazijn van de leverancier. Dat laatste noemen wij overvoorraad. Bij tweedekansjes zijn vaak alleen de doos even open geweest of is het product één keer getest. Als na strenge controle van 2dekansje.com blijkt dat niets mis is met het product, bieden we deze opnieuw aan als tweedekansje met een bepaalde status. Hieruit kun je veel voordeel halen. Een nieuw product tegen de beste prijs online!

Alle internetretouren of tweedekansjes worden altijd goed gecontroleerd op eventuele schade en volledigheid. Dit geldt zowel voor het artikel als de verpakking. Op het moment dat wij het product hebben gecontroleerd en wij ervan overtuigd zijn dat het tweedekans artikel weer nieuw, als nieuw of in goede staat kunnen aanbieden, dan plaatsen wij het artikel op 2dekansje.com als tweedekansje.

Een tweedekansje bestellen werkt precies hetzelfde als een nieuw product bestellen. Vandaag vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis. Simpel, slim, duurzaam!

Auteur

1 reactie

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.